Over ons

Auto Drielanden is een onafhankelijk autobedrijf. Wij leveren autotechnische dienstverlening aan alle merken. Snelheid, Kwaliteit en Service is ons motto! Wij richten ons hoofdzakelijk op de particuliere en kleinzakelijke autobezitter.

sto1rUlU66MXJ9VALz25xfRGAJLKomnwV7ACS2op.jpg

Richard en Janita Mulder hebben sinds 1 september 2008 Auto Drielanden opgericht. Richard heeft ruim 30 jaar ervaring in de autobranche. Als chef werkplaats, receptionist en als verkoper heeft Richard ervaring en kennis opgedaan van een groot aantal automerken. Janita is werkzaam op de receptie. Zij is veelal het eerste aanspreekpunt. Bij haar kunt u onder andere terecht voor het maken van een afspraak. Samen met onze monteurs, Dion, Natalia en Erik, zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft.

Onze werkplaats en wachtruimte hebben een open uitstraling. In onze wachtruimte heeft u zicht op de werkplaats en kunt u genieten van een kopje koffie. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van onze draadloze internetverbinding. Duurt wachten te lang, dat kunt u ook gebruik maken van een van onze leenfietsen.

over ons 1.png
over ons 2.png