Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare reparaties aan uw auto. Wij hebben de kennis, apparatuur en gereedschappen in huis om vrijwel alle merken te repareren en onderhouden. Enkele voorbeelden:  Een distributie vervangen van een Volvo Plug-in Hybride, een koppeling vervangen van een Peugeot 107 of een doorgeroeste dorpel herstellen aan een Honda Civic. Al dit soort reparaties zijn voor ons geen probleem en herstellen wij vakkundig. 

Ook voor al uw onderhoudsvragen staan wij voor u klaar. Graag geven wij u een deskundig en goed advies. Naast Snelheid, Kwaliteit en Service staan wij voor Duidelijkheid en Openheid. Bij elke onderhoudsbeurt geven wij precies de staat en conditie van uw auto aan. Wij adviseren u  over wel of niet repareren van uw auto. Daarnaast geven wij altijd vooraf duidelijkheid over de kosten. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. De onderdelen die wij gebruiken bij onderhouds- en of reparatiewerkzaamheden zijn uitsluitend kwaliteitsonderdelen. 

Een autofabrikant maakt vaak zelf niet de onderdelen maar maakt gebruik van grote onderdeelfabrikanten. Monroe schokdempers, SKF lagers en Bosch elektra delen zijn enkele voorbeelden. Via onze leverancier betrekken wij de onderdelen van dezelfde onderdeelfabrikanten. Zo garanderen wij dezelfde kwaliteit als de merkdealer. Soms zijn er ook goede alternatieven in gereviseerde of gebruikte onderdelen. In dat geval geven wij de mogelijkheden aan en kunt u zelf beslissen wat u gemonteerd wilt hebben.

U kunt bij ons geen auto kopen. Wanneer u aan een andere auto toe bent, blijven wij het liefst onafhankelijk. Wel zien wij u graag weer een lange tijd tevreden rondrijden in een voor u nieuwe auto. Ook uw nieuwe auto houden wij graag in topconditie.

yXw1IslmYaJfLcrQbraalQvJDYcVrMBwHker9Us4.jpeg
28cauYjti1nJhBAzTMtizoxmuXTYBydV2N5aTFo8.jpeg