Hybride en EV onderhoud

De hybride voertuigen en in toenemende mate de  volledig elektrische voertuigen (EV) zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Vrijwel elk merk heeft één of meerdere hybride en/of elektrische voertuigen. Daarnaast zien we dat de verbrandingsmotor, met name de dieselmotor, onder druk staat. Steeds meer automerken besluiten om niet meer te investeren of zelfs te stoppen met de dieselmotor.  Alternatieve brandstoffen, zoals waterstof, zien we opkomen.  Auto Drielanden houdt deze ontwikkeling nauwlettend in de gaten.

Het onderhoud aan een elektrisch voertuig is afwijkend t.o.v. het onderhoud aan een verbrandingsmotor. De werkzaamheden zijn gespecialiseerd en vereisen de nodige gereedschappen en meetapparatuur. Werkzaamheden aan het hoogspanningsdeel mogen alleen door gekwalificeerde technici uitgevoerd worden. De NEN9140 norm is daarbij van toepassing.

Bij Auto Drielanden zijn al onze 1e monteurs bevoegd om Hybride & EV onderhoud uit te voeren. Zowel Richard als Dion zijn gediplomeerde EV monteurs en staan graag voor uw klaar uw Hybride of EV te onderhouden.

0DzDeIAu5eVQatC6ntiOrQ84zCJA6cAkJl7Cg7NY.jpeg