Corona protocol

Wij volgen de adviezen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Mocht er aangepaste maatregelen komen, dan zullen die leidend zijn. Laatste up-date:  28-09-2020

Openingstijden
Wij hanteren weer de openingstijden zoals u van ons gewend bent.  De receptie is geopend op maandag t/m vrijdag  van 07:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. De werkplaats is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Bezoek onze werkplaats op afspraak
Om het bezoek van onze klanten te sturen verzoeken wij u om niet zonder een afspraak naar ons toe te komen. Heeft u een storing aan uw auto, neem dan telefonisch contact met ons op. Regulier onderhoud kunt u via onze site of onze app inplannen. Wenst u een afwijkende afspraak te maken, neem dan telefonische contact met ons op.

Ophaal / wegbreng service
Voor mensen in de kwetsbare doelgroep of voor mensen die werken in cruciale beroepen bieden wij auto ophaal en wegbreng service aan.  U hoeft dan zelf niet de deur uit. Over het algemeen organiseren wij dat voor 09.00 uur of na 16:00 uur. Zorg er dan voor dat u in de ochtend en in de namiddag telefonisch bereikbaar bent. Daarnaast hebben wij uw e-mail adres nodig voor online facturatie en betaling.

Wachten tijdens de reparatie
Onze wachtruimte en receptie is beperkt van omvang. Neem van te voren contact met ons op of wachten mogelijk is. Wacht bij drukte eventueel buiten op gepaste afstand, 1,5 meter.

Meerijden in de auto
Wij zullen niet met u meerijden in de auto tijdens een testrit om een geluid of storing aan te geven. Als u naar huis gebracht moet worden, verzoeken wij u een mondkapje te dragen.

Hygiënische maatregelen
Wij desinfecteren de autosleutel, het stuur en handvaten van uw auto zowel bij binnenkomst als na herstel van de auto. U kunt ons ook een grote dienst bewijzen door uw auto enigszins opgeruimd aan te leveren.

Vervangend vervoer
Zoals u van ons gewend bent kunt u gebruik maken van één van onze leenfietsen. Na elke inname van de fiets zorgen wij dat deze gedesinfecteerd wordt. Onze leenauto kunt u tijdens onderhoud tijdelijk niet reserveren, deze houden we beschikbaar voor noodgevallen of onverwachte uitloop van werkzaamheden.

Zelf ziek of verkouden
Bent u zelf ziek of verkouden, bezoek dan niet onze werkplaats. Verplaats dan een reeds geplande afspraak of maak dan gebruik van onze tijdelijke ophaal / wegbreng service.

Betaling via de pin
Betaal zoveel mogelijk via de pin. Contante betaling is wel mogelijk maar willen wij tot een minimum beperken. Bij ophaal / wegbreng service kunt u de nota dezelfde dag overmaken. Is bij ons uw e mail adres bekend, dan zullen wij de nota naar u toe mailen.