Corona protocol

Wij volgen de adviezen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Mocht er aangepaste maatregelen komen, dan zullen die leidend zijn. Laatste up-date:  16-06-2021

Openingstijden
Wij hanteren aangepaste openingstijden. De receptie is geopend op maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:30 uur. De werkplaats is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Zaterdag uitsluitend op afspraak.

Bezoek onze werkplaats op afspraak
Om het bezoek van onze klanten te sturen verzoeken wij u om niet zonder een afspraak naar ons toe te komen. Heeft u een storing aan uw auto, neem dan telefonisch contact met ons op. Regulier onderhoud kunt u via onze site of onze app inplannen. Wenst u een afwijkende afspraak te maken, neem dan telefonische contact met ons op.

Mondkapjesplicht

Zolang het nog verplicht is om een mondkapje te dragen in een publieke binnenruimte, betekent dit dat u bij Auto Drielanden in de receptieruimte en de wachtruimte een mondkapje moet dragen. Als u in onze wachtruimte zit, mag het mondkapje af. Als u opstaat en u zich gaat verplaatsen, moet het mondkapje weer gedragen worden.

Het is niet toegestaan om achter de balie of in de werkplaats te komen!

Wachten tijdens de reparatie
Onze wachtruimte en receptie zijn beperkt van omvang. Neem van te voren contact met ons op of wachten mogelijk is. Wacht bij drukte eventueel buiten op gepaste afstand, 1,5 meter.

Meerijden in de auto
Tijdens een testrit om een geluid of storing aan te geven, verzoeken wij u een mondkapje te dragen. Ook als u naar huis gebracht moet worden, verzoeken wij u een mondkapje te dragen.

Hygiënische maatregelen
Wij desinfecteren de autosleutel, het stuur en handvaten van uw auto zowel bij binnenkomst als na herstel van de auto. U kunt ons ook een grote dienst bewijzen door uw auto enigszins opgeruimd aan te leveren.

Vervangend vervoer
Zoals u van ons gewend bent kunt u gebruik maken van één van onze leenfietsen. Na elke inname van de fiets zorgen wij dat deze gedesinfecteerd wordt. 

Zelf ziek of verkouden
Bent u zelf ziek of verkouden, bezoek dan niet onze werkplaats. Verplaats dan een reeds geplande afspraak of maak dan gebruik van onze tijdelijke ophaal / wegbreng service.

Betaling via de pin
Betaal zoveel mogelijk via de pin. Contante betaling is wel mogelijk maar willen wij tot een minimum beperken. Bij ophaal / wegbreng service kunt u de nota dezelfde dag overmaken. Is bij ons uw e mail adres bekend, dan zullen wij de nota naar u toe mailen.