Corona protocol

Wij volgen de adviezen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Mocht er aangepaste maatregelen komen, dan zullen die leidend zijn. Laatste up-date:  26-06-2021
 

 

Vanaf 26 juni zijn de meeste corona maatregelingen versoepeld. Bij  Auto Drielanden houden wij ons nog wel aan de basis maatregelingen. 

Maximaal 2 personen vóór de receptiebalie                                                                                              Om de 1,5 meter afstand in acht te nemen mogen maximaal 2 bezoekers in de receptieruimte. Anders vragen wij u buiten te wachten.

Het is niet toegestaan om achter de balie of in de werkplaats te komen!


Wachten tijdens de reparatie
Onze wachtruimte is beperkt van omvang. Neem van te voren contact met ons op of wachten tijdens de reparatie mogelijk is.

Meerijden in de auto
Tijdens een testrit om een geluid of storing aan te geven, verzoeken wij u een mondkapje te dragen. Ook als u naar huis gebracht moet worden, verzoeken wij u een mondkapje te dragen.

Hygiënische maatregelen
Wij desinfecteren de autosleutel, het stuur en handvaten van uw auto zowel bij binnenkomst als na herstel van de auto. U kunt ons ook een grote dienst bewijzen door uw auto enigszins opgeruimd aan te leveren.

Vervangend vervoer
Zoals u van ons gewend bent kunt u gebruik maken van één van onze leenfietsen. Na elke inname van de fiets zorgen wij dat deze gedesinfecteerd wordt. 

Zelf ziek of verkouden
Bent u zelf ziek of verkouden, bezoek dan niet onze werkplaats. Verplaats dan een reeds geplande afspraak of maak dan gebruik van onze tijdelijke ophaal / wegbreng service.